Colorado tävlar i Amerika
Helena Mansén

COLORADO Tävlar i Amerika

Av Helena Mansén

ISBN 978-91-980390-4-7

Utkom 2013.

Fristående uppföljare till COLORADO - Galopphästen från vildmarken.

Handling:
Nya spännande äventyr, hisnande hästupplevelser och intriger i boken om den paintfärg­ade galopphästen Colorado, artonåriga jockeyn Tuva
trettonåriga Ida, gamle arapahoe ursprungsamerikanen Yuma, femtonårige Paco, tränaren Bernie, Kevin m.fl.

Colorado är inbjuden till Amerika för att tävla i ett stort lopp, men mycket hinner hända innan starten går!

Ny bekantskap är shejkdottern Zarah som blir mycket förtjust i Colorados syster, den svarta Magic. Vad vill hon egentligen?

Massor av hästar, kärlek och vänskap!

Recension
”Precis som i första delen skriver Helena Mansén så att det är lätt att leva sig in i berättelsen och se såväl människor och landskap som hästar framför sig.” ...”På ett fint sätt väver författaren in karaktärernas olika liv i storyn. En engagerande hästbok som kommer uppskattas av både tjejer och killar.” Anna-Karin Närkling, BTJ (Bok o bibliotekstjänst), häftepos 14102521.

”Det är en serie för ungdomar, men serien passar precis lika bra till oss vuxna som gillar hästar. Det blir en händelserik tid för Colorado i Amerika, problemen avlöser varandra. Ska han kunna komma till start i det stora loppet? Boken innehåller en del kärlek, vänskap och massor av hästar. Det är riktig MåBra läsning att läsa om Colorado, Tuva, Bernie, Kevin, Ida, Yuma och Paco. Jag kan inte släppa denna bok förrän den är utläst, det är spännande och den driver hela tiden framåt. Den är oerhört lättläst och en dröm för hästälskare! Nu vill jag genast läsa nästa del om Colorado. 4 stjärnor av 5.”
Villivonkansbooks bokblogg. 171227

FÖR KONSUMENT:
Finns i alla nätbokhandlar, t.ex.
HASTBOKHANDELN

ADLIBRIS

BOKUS

CDON

m.fl

Fysiska bokhandlare (fråga i din bokhandel!)
eller beställ genom  förlaget direkt, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Finns även som E-bok.

E-böcker beställes genom www.elib.se och/eller nätbokhandlare eller kan lånas via bibliotek.

PROVLÄS

Kartonnage.
Antal sid: 240.
Ålder: ca 10-20.

COLORADO - Galopphästen på Facebook.